Rasprodaja kod Keruma – ode i TV Dalmacija

Nakon što je prije petnaestak dana prodao hotel Marjan, splitski gradonačelnik Željko Kerum nastavio je rasprodaju svog carstva. Njegovu TV Dalmaciju, čiji je službeni vlasnik bio njegov nećak Jakov Kerum, kupila je Nezavisna televizija iz Kutine.

TV Dalmacija prodana je NeT-u – Nezavisnoj televiziji iz Kutine. To se, naime, već mjesecima šuškalo, a posljednja verzija priče bila je da je kutinska televizija, kao jedini zainteresirani kupac, odustala od kupnje. Međutim, kupoprodajni ugovor ipak je potpisan.

Potvrdu nije bilo moguće dobiti na splitskoj televiziji, koja je inače u vlasništvu tvrtke Zakup d.o.o. Jakova Keruma, nećaka splitskoga gradonačelnika.

Da je potpisan kupoprodajni ugovor Slobodnoj Dalmaciji potvrdio je, međutim, direktor kutinske medijske kuće Zoran Kovačić.

NeT je lokalna televizijska kuća utemeljena 1996. godine i to kao televizija Grada Kutine. No, uskoro su se proširili te, uz matični centar u Voloderu pokraj Kutine, imaju televizijske studije u Zagrebu, Sisku i Bjelovaru.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr