Radnici Jadrankamena dolaze po skupe aute šefova

‘Doći će cijeli Brač: žene, djeca, starci, svi… Dolazimo po službene automobile Jadrankamena. Pogoni ne rade, nema potrebe da se administracija vozika i troši gorivo dok mi nemamo za kruh’, kaže Tonči Drpić, predsjednik Nezavisnog sindikata Jadrankamena.

Radnici HEP-a isključili su struju na dva sata u pogonu Jadrankamena u Pučišćima nakon što su obećali radnicima u štrajku da će je opet uključiti u 13 sati.

“Tvrde da su došli u redovitu kontrolu, ljudi rade i mi im vjerujemo”, kaže Tonči Drpić, predsjednik Nezavisnog sindikata Jadrankamena, koji za petak najavljuje veliki prosvjed Bračana u Splitu.

“Doći će cijeli Brač: žene, djeca, starci, svi! Cilj nam je da nam predsjednik Uprave da pismenu potvrdu da će u ponedjeljak isplatiti plaće za studeni, jer novca na računu ima. Ujedno dolazimo po službene automobile Jadrankamena. Pogoni ne rade, nema potrebe da se administracija vozika i troši gorivo dok mi nemamo za kruh”, najavljuje Drpić. Kaže da neće otići dok se njihovi zahtjevi ne ispune.

Policiji će prosvjed najaviti u srijedu.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr