Poznata trgovina cipelama promijenila ime

Rebranding je proveden jer tvrtka Katapult nije uspjela pronaći zajednički interes s dosadašnjim partnerima za produljenje franšiznog ugovora na sljedećih pet godina, pa je odlučila otvoriti nov brend trgovina.

Nakon deset godina poslovanja u Hrvatskoj, Office Shoes mijenja ime u Shooster. Naime, rebranding je proveden jer tvrtka Katapult nije uspjela pronaći zajednički interes s dosadašnjim partnerima za produljenje franšiznog ugovora na sljedećih pet godina, pa je odlučila otvoriti novi brend trgovina – Shooster.

Najavljeno širenje izvan granica Hrvatske

Za ideju, koncept, operativni dio i naziv zaslužni su Uprava Katapulta i Odjela marketinga. Kako kaže marketinški direktor Katapulta Marko Domić, mijenja se naziv i vizualni koncept trgovina koji će u budućnosti omogućiti širenje i izvan granica Hrvatske.

“Kupci će i dalje na poznatim lokacijama nalaziti svoje omiljene brendove. Svi će redoviti kupci do kraja mjeseca na svoje kućne adrese dobiti nove Shoosterove kartice lojalnosti na koje će biti prebačeni dosad stečeni bodovi i popusti”, rekao je Domić za Lider.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr