VOZI, VOZI, VOZI

PALE CIJENE GORIVA: Eurosuper na najnižoj cijeni unatrag devet mjeseci, a i vozači autoplina mogu biti zadovoljni

Vozači od danas opet imaju razlog za zadovoljstvo. Cijene goriva opet su pale pa primjerice oni koji voze na eurosuper spremnik od 50 litara plaćaju 17,5 kuna manje nego što su ga plaćali prije dva tjedna.

Drugi tjedan zaredom padaju cijene goriva. Prema informacijama portala Cijenegoriva.info, litra eurosupera 95 od utorka je jeftinija između 10 i 13 lipa i sada se prodaje u rasponu od 8,88 do 8,92 kune, ovisno o kompaniji. To je ujedno i najniža cijena eurosupera u posljednjih gotovo devet mjeseci.

Inače, u posljednja dva tjedna cijena litre te vrste goriva pala je ukupno 35 lipa zbog čega je prosječan spremnik od 50 litara jeftiniji za 17,5 kuna. Ovoga tjedna Tifon je lipu jeftiniji od Ine, a najnižu cijenu drži Plinski centar Zagreb (8,78 kuna).

Najniža cijena autoplina unazad mjesec dana

Litra eurodizela u utorak je pala za 4, odnosno 5 lipa pa je vozači plaćaju od po cijeni u rasponu od 8,31 do 8,34 kune, ovisno o kompaniji.

Vozači koji koriste autoplin također imaju razloga za zadovoljstvo. Prema informacijama portala Cijenegoriva.info, cijena litre ove vrste goriva u utorak je pala i to za oko 11 lipa i na velikoj većini postaja prodaje se za oko 3,92 kune, što je najniža cijena u posljednjih mjesec dana.

UŠTEDITE NA GORIVU: Ovih 10 jednostavnih savjeta vrijede crnog zlata

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr