Bizarni zločin

NEVJEROJATNA PLJAČKA: Pohlepni lopovi odnijeli doslovno cijelu kuću, ni ogradu nisu ostavili za sobom

Pojedini lopovi u Brazilu zaista se ne šale – kad se namjere na nečije vlasništvo, počiste sve za sobom.

Upravo to je doživjela jedna obitelj u ruralnom mjestu Cidreira, kada su im lopovi ukrali cijelu kuću, doslovno. Pljačka je prijavljena u utorak lokalnoj policijskoj postaji, a policija je vrlo brzo identificirala krivce. Nije, međutim, otkrila motive ove bizarne pljačke.

Područje poznato po kriminalu

Vlasnici nekretnine kuću na sjevernoj obali Rio Grande do Sula koristili su kao vikendicu posljednjih 40 godina. Područje na kojem je sagrađena poznato je po kriminalu, a krađe su tamo svakodnevna pojava. Ipak, nitko dosad nije ukrao cijelu kuću.

‘Nisam bio tužan, koliko sam bio šokiran. Nikada nisam doživio ovakvu razinu kriminala. Ovo je nevjerojatno. Jedino što su lopovi ostavili su temelji kuće i stražnji zidovi’, rekao je vlasnik kuće za lokalne novine, prenosi The Lad Bible.

Nikome nije palo na pamet da dvojica muškaraca kradu cijeli posjed

Prema informacijama koje je dao susjed pokradene obitelji, dvojica muškaraca stigla su na posjed 20 dana prije pljačke te rekli susjedima da su obiteljski povezani s vlasnicima kuće. Nakon što su provalili u nekretninu, dvojac je namještaj utovario u kamion. Dan kasnije unajmili su dva radinka koji su uklonili krov, dok je svo drveće odrezano i također spremljeno u kamion. Sa sobom su ponijeli i ogradu.

Susjeda koja je svjedočila ovakvom bizarnom lopovluku kazala je kako je vidjela da muškarci rasturaju kuću, no i da joj nije bilo ni na kraj pameti da se radi o krađi.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr