Lana Banely: ‘Žestoka sam i vatrena kad navijam!’

Od petka je cijela Europa posvećena nogometu, a navijačke strasti rasplamsale su se već prvog dana. Što će tek biti u Hrvatskoj ove nedjelje kad startaju Vatreni? Evo kako je na tri važna pitanja o EURU i navijanju odgovorila sportska novinarka HTV-a i velika navijačica Vatrenih Lana Banely.

Hoćete li pratiti sve utakmice?
Gledat ću sve, a oko EP-a bit ću angažirana i u redakciji. Radit će se puno, navijat ću, a kad navijam žestoka sam i vatrena, ali ne i prosta. Sve gledam s puno emocija, a kad je u pitanju naša repka naboj je još veći.

Krajem srpnja idete u London na Olimpijadu.
Bit će to moja prva ljetna Olimpijada koju komentiram s terena uživo. Pratit ću borilačke sportove posebice teakwondo, a sretna sam što nastupaju i sestre Zaninović, moje velike prijateljice. Bit ćemo tamo tri tjedna, ide 90 posto redakcije, a u tri dnevne emisije svaki dan izmjenjivat ćemo se Mila Horvat, Mirna Zidarić i ja i neće biti vremena za zezanciju.

Smeta li česta razdvojenost vašem dečku nogometnom menadžeru Andyju Bari?
Dragi i ja smo sportski tipovi naučeni na putovanja i navikli smo na razdvojensot. Ona ponekad i doprinosi vezi! To je naš kruh, a uz takve poslove razdvojenost je neminovna.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr