Trenuci sreće i tuge, radosti i briga 20 bračnih parova

11.2.2013.
12:54
VOYO logo

Centar za kulturu Trešnjevka u povodu Valentinova organizira cjelodnevnu manifestaciju, a koja će u četvrtak, 14. veljače, započeti u 10 sati i to kreativnom radionicom Reci to srcem.

U Galeriji Modulor u 18 sati je otvorenje izložbe U svakom slučaju te volim, dok će se u velikoj dvorani Centra s početkom u 18.30 sati održati koncert klape Frajlice i zbora mladih Čarobna frula.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Polaznici besplatne kreativne radionice, od 10.00 do 11.30 sati, izrađivat će malene darove i čestitke u obliku srca.

U poslijepodnevnim satima u Galeriji Modulor posjetitelji će moći razgledati izložbu U svakom slučaju te volim . Riječ je o fotografijama 20 bračnih parova koje su snimljene na njihovim vjenčanjima i fotografijama snimljenih danas, nakon više desetljeća ljubavi i uzajamnog poštovanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izložba je podijeljena u dvije cjeline – Nekad i Sada, a svaka od ovih fotografija jedinstvena je priča o muškarcu i ženi koji su jedno drugome dali najbolje i najvrijednije što imaju – ljubav i odanost.

Sudbonosni trenuci

Fotografije iz ciklusa Nekad prikazuju trenutke za koje su akteri znali da će za njih biti sudbonosni. U središtu priče je ljubav, a koja će odrediti sudbine mladih lica s fotografija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upravo te slike prikazuju početak njihova suživota, povjerenja, davanja te dijeljenja svega onoga što im je život donio – i dobrog i lošeg. U nizu fotografija nazvanih Sada akteri su isti, a opet drukčiji. Između dviju točaka – nekada i sada , stoji zajednički životni put tih dvoje ljudi.

Na njihovim licima iščitavamo protok dana, godina i desetljeća- tu su upisani svi trenutci sreće i tuge, vrijeme nesebičnog odricanja, radosti i briga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Autorica izložbe koja se može razgledati do 28. veljače je Dubravka Golubić Krpan.

Klapa Frajlice i zbor mladih Čarobna frula

Obilježavanje Dana zaljubljenih u CeKaTe-u završit će koncertom klape Frajlice i zbora mladih Čarobna frula. Frajlice su osnovane 2011. godine i okupljaju učenice Osnovne škole bana Josipa Jelačića i dječjeg crkvenog zbora Don Bosco – Podsused. Iako djeluju kao klapa i njeguju klapsko pjevanje izabrale su „purgersko“ ime. Do sada su nastupale na Festivalu dječjih klapa u Zadru gdje su osvojile nagradu Srebrni brodić, a sudjelovale su i na salezijanskom festivalu duhovne glazbe - Don Bosco festu. Voditeljica ove mlade klape je prof. Jelena Ivaci. Zbor mladih Čarobna frula pod dirigentskim vodstvom Marijana Milića, te uz instrumentalnu pratnju Vladimira Bednjanca na gitari i Hrvoja Žagmeštera na klaviru , pjevat će ljubavne pjesme Beatlesa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo