Premijerno izveden Kamenolomac kazališta Merlin

14.11.2012.
13:52
VOYO logo

'Kamenolomac' je izrastao prema motivima kineske narodne priče istoimenog naziva, koju je za teatarsko izvođenje transformirala dramaturginja Kristina Gavran.

Pred prepunom dvoranom u sinergičnom kolopletu glazbenih i plesnih sekvenci, dojmljive scenografije Miljenka Sekulića podcrtane živopisnim ilustracijama i prepoznatljivom grafikom za koju je zaslužan naš nagrađivani animator Zdenko Bašić, te priče o čovjeku koji udarajući kamen pokušava razbiti sudbinu koju mu je život namijenio i postati netko drugi pa na tom putu prelazi iz kože jedne životne uloge u drugu pronašavši na koncu sreću ponovno u svojim rukama što lome kamen, tročlana merlinovska družina u sastavu Ane Merlin koja potpisuje i režiju te utjelovljuje Dušu stijene, Ivana Horvata kao Kamenolomca te Ivana Vukelića u nekoliko glumačkih alternacija, izazvala je dug i srčan pljesak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dirljiva potraga Kamenolomca za svojim istinskim ja tijekom koje vidi odraz današnjeg suvremenog društva u ogledalu gdje su do konca zanemarene krucijalne, a na pijedestal uzdignute one 'crne' ljudske vrijednosti, nakon uspješne premijere, ubrzo je ponovno na repertoaru, i to na istom mjestu ove subote 17. studenog u 20 sati, a u skladu sa 'zlatnim pravilom' Noći kazališta koja pada na taj datum. Ulaz za sve posjetitelje je besplatan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo