Premijera jedinstvenog kulturnog događaja 55+

Generacija 55+ 23. i 24. rujna u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog progovorit će o najvažnijim minutama svoga života ali će se obračunati i s desetljećima vlastite šutnje.

19.9.2012.
13:09
VOYO logo

Tko može pokrenuti Hrvatsku? Može li to biti generacija 55+ ili ta dužnost zajedno s dugovima ostaje na mladima? Hoće li generacija 55+ s ovoga svijeta otići razočarana? Možemo li spasiti natruhe solidarnosti koje su ostale u našem društvu?

Generacija 55+ u europskoj godini aktivnog starenja i međugeneracijske solidarnosti pokazat će da još uvijek žele biti nositelji barem malenih društvenih promjena. Oni još uvijek žele, ako već nije kasno, ostaviti nešto dobro generacijama koje dolaze… Generacija 55+ 23. i 24. rujna u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog po prvi puta će biti brutalno iskrena. Progovorit će o najvažnijim minutama svoga života ali će se obračunati i s desetljećima vlastite šutnje te će svjedočiti o našoj zajedničkoj povijesti koju su stvarali i koju još uvijek stvaraju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Oni koji su proživjeli 30 milijuna minuta i više, očekuju vas u Lisinskom. Ulaznice su u prodaji na blagajni Koncertne dvorane Vatroslava Lisinskog, a svoje ulaznice možete nabaviti i online na sljedećim linkovima: 23. rujna 2012.24. rujna 2012.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo