HIT DJEČJA PREDSTAVA: / 'Maša i medvjed' dolaze u Zagreb, karte su u prodaji

Image
Foto: PR

Maša i medvjed omiljeni su animirani likovi mnoge djece, a sada svoje junake mogu pogledati i uživo, u obliku predstave.

12.5.2016.
16:54
PR
VOYO logo

Dječja predstava Maša i medvjed u izvedbi beogradskog Mašinog pozorišta stiže u Zagreb! Ugostit će je Centar za kulturu Trešnjevka (CEKATE) u nedjelju, 22. svibnja u 16.00 sati, a ulaznice su u prodaji u sustavu Eventima po cijeni od 40 kuna.

Maša i medvjed interaktivna je predstava za djecu nastala prema istoimenom animiranom crtanom filmu koji se pak oslanja na rusku narodnu priču. Spomenuti je crtani film stekao ogromnu popularnost, a jedna epizoda, ona 17., jedan je od 20 videa koji su prikupili više od milijardu pogleda na YouTubeu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: PR
Image
Foto: PR

No, velike brojke rezervirane su i za predstavu u izvedbi Mašinog pozorišta – ona je, naime, u regiji odigrana više od 500 puta, u Hrvatskoj dosad 72 puta, a zbog velikog interesa su u svakom hrvatskom gradu u kojem je dosad gostovala odigrana i do put šest puta (Šibenik 6 predstava, Osijek 5 predstava, Rijeka 3 predstave, Karlovac 2 predstave).

Zanimljiva i dinamična, posebna po tome što potiče na interakciju i uključivanje, predstava je djelo Saše Pantića, srpskog glumca, scenarista i redatelja koji je režirao je više od 15 dječjih predstava. Likove utjelovljuju akademski glumci Andrija Kovač, Jelena Krkić te Aleksandar Radović u alternaciji s redateljem predstave Pantićem, dok su kostimi i scenografija djelo Bojana Četkovića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo