Dobrotvorni Ljetni diskont kulture u Parku Stara Trešnjevka

Image
Foto: PIXSELL, Kristina Stedul-Fabac

Centar za kulturu Trešnjevka (CeKaTe) u suradnji sa Socijalnom samoposlugom poziva na dobrotvornu akciju pomoći onima kojima je najpotrebnija.

2.7.2015.
16:00
PIXSELL, Kristina Stedul-Fabac
VOYO logo

Već četvrtu godinu za redom CeKaTe nastoji svojim programima uljepšati sugrađanima dane do početka godišnjih odmora. Tako se do 17. srpnja u prostoru CeKaTe-a u Parku Stara Trešnjevka održava Ljetni diskont kulture s više od 70 različitih programa.

U sklopu Diskonta posjetitelji mogu poslušati koncerte, pogledati filmove, igrati nogomet uz Zmajsku pivovaru, putovati s poznatim putopiscima, u atriju Centra zaplesati pod zvijezdama , izazvati prijatelje na okršaj u kvizu znanja ili bez ijedne kune razmijeniti "milo za drago".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Drugim riječima, za uživanje u svim programima Ljetnog diskonta kulture , a kao nagradu za lijepo provedeno vrijeme, CeKaTe poziva posjetitelje da daruju namirnice koje nedostaju Socijalnoj samoposluzi (brašno, šećer, ulje, riža, tjestenina, konzerve, higijenske potrepštine...).

Sve prikupljene proizvode CeKaTe će dostaviti Socijalnoj samoposluzi, a namirnice i potrepštine mogu se donijeti svakim radnim danom od 10 do 20 sati tijekom trajanja Diskonta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ljetni diskont kulture završit će 17. srpnja promocijom knjige "Papazjanija" Igora Filajdića koji će, kažu organizatori, tom prilikom i skuhati papazjaniju.

Više informacija o programu Ljetnog diskonta kulture mogu se naći na web-stranicama CeKaTe-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo