Proglašena najbolja serija svih vremena

Simpsoni i Sopranovi nisu prvi ali su među prvih deset

4.7.2013.
22:55
VOYO logo

Američka televizijska serija u produkciji HBO-a, "Doušnici" (The Wire), proglašena je za najbolju seriju "svih vremena" po izboru magazina "Entertainment Weekly", prenosi B92.

Na listi od 100 najboljih TV serija, "Doušnici" - u Srbiji ova serija prikazivana je na televiziji B92, zauzeli su prvo mesto, ispred animirane serije "Simpsonovi" i humorističke serije "Sajnfeld".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nekadašnji novinar i autor serije “Odeljenje za ubistva” (Homicide) Dejvid Sajmon i nekadašnji policijski detektiv Ed Berns, autori su koji stoje iza fantastične krimi serije u produkciji HBO. "Doušnici" su se emitovali od 2002. do 2008. i serija je trajala 5 sezona. U glavnim ulogama bili su Dominik Vest, Džon Doman, Vendel Pirs, Lens Rednik, Sonja Son, Sit Gilijam...

- Verujte mi, nijedna lista u istoriji nije sastavljena sa više pažnje, mudrosti i entuzijazma - istakao je urednik lista Džes Kejgl, prenosi sajt Digital Spy.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

On je naveo da su se sastavljači liste rukovodili principima "zabave, društvenog i kulturnog značaja i originalnosti programa."

Nedavno je i Američko udruženje scenarista objavilo listu američkih serija sa najboljim scenarijom, a prvo mesto zauzela je kultna mafijaška saga “Porodica Soprano”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

EW's TV Top 10:

10. Your Show of Shows 9. Mad Men 8. Buffy the Vampire Slayer 7. The Andy Griffith Show 6. All in the Family 5. The Sopranos 4. The Mary Tyler Moore Show 3. Seinfeld 2. The Simpsons 1. The Wire

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo