Pajtonovci proveravaju da li su još uvek smešni

Pozorišni projekat će biti snimljen

21.11.2013.
16:39
VOYO logo

Članovi legendarnog "Letećeg cirkusa Montija Pajtona" okupiće se posle trideset godina kako bi još samo jednom zajedno izašli na scenu, verovatno poslednji put - 1. jula 2014. godine u Londonu.

"Pajtonovci" su otkrili da će novo okupljanje biti kratkog veka i da je u pitanju pozorišni projekat koji će samo jednom biti izveden u londonskoj O2 areni, a sa konferencije za novinare poručili su da "žele da vide da li su i dalje smešni".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Džon Kliz, Teri Gilijam, Teri Džouns, Erik Ajdl i Majkl Pejlin rekli su i da će najverovatnije na sceni sa njima biti i preminuli Grejem Čepmen, ali nisu otkrili na koji način.

"Mnogo nam nedostaje Grejem", rekao je Ajdl, "ali on će uvek biti sa nama. Rekli smo mu da se okupljamo i da ćemo da nastupamo, i ako bog zaista postoji, Grejem će se pojaviti sa nama na sceni".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upitani da li će se baviti savremenim temama, i da li u sigurni da će se to dopasti novoj publici, Ajdl je kazao: "Imamo Arlin Filips i pevače i plesače. Pokušaćemo da napravimo najuzbudljiviji i najzabaniji šou."

Kliz je dodao i da će predstava obuhvatiti izvođenje nekih starih, dobro poznatih hitova Pajtonovaca, a Ajdl je najavio i nove, do sada nikada uživo ivzođenje stvari.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Izvodićemo i stare hitove", kazao je Kliz, "ali to nikako neće biti izvedbe koje očekujete." Gilijam se potom našalio na račun medicinskih timova koji će uz njih biti sve vreme, dok je Pejlin dobacio da će Džouns verovatno prvi umreti.

Ceo šou biće sniman kamerama, ali još uvek niko od članova ne zna šta će tačno biti urađeno sa snimkom, već će se o tome kasnije voditi debate.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Okupljanje kultne grupe komičara, koje je izazvalo veliku pažnju širom sveta, biće njihov prvi zajednički nastup na sceni posle trideset godina, ali i prvo izvođenje uživo u Velikoj Britaniji još od 1970. godine.

"Veoma sam iznenađen, zapanjen sam", izjavio je Džons komentarišući oduševljenje koje je širom planete izazvala vest o njihovom okupljanju. "Počeli smo da se osećamo kao da smo veoma važne osobe", dobacio je Ajdl, dok je Gilijam dodao da je pratio komentare na fejsbuku i da ga je najprijatnije iznenadila priča o četvorogodišnjoj devojčici koja sve vreme gleda "Sveti gral".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cena ulaznica kretaće se od 27.5 do 35 funti, na šta je Ajdl kroz smeh odgovorio da će se reklamirati sa sloganom "trista funti jeftiniji nego Stonsi". Karte će biti puštene u prodaju 25. novembra.

Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo