Glumci neće Seku Aleksić za Štrumfetu (VIDEO)

„Ne zaslužuje da učestvuje u materijalu namenjenom za zabavu najmlađih“

26.7.2013.
11:54
VOYO logo

Pevačica Seka Aleksić sa velikom strašću govorila je „ti dam, ti dam, ti dam“ tokom sinhronizovanja „Štrumfova 2“. Ipak, glumcima se ipak nije dopalo to što će Seka dati glas Štrumfeti.

Glumac Slobodan Stefanović u susret premijeri sinhronizovane verzije animiranog filma „Štrumfovi 2”, koja će se dogoditi za dva dana u „Sinepleksu“, javno je negodovao jer ona „ne zaslužuje da učestvuje u materijalu namenjenom za zabavu najmlađih“.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- Seka Aleksić daje glas Štrumfeti. Kažu, marketinški je dobro. Je l‘ može moj Štrumf na bolovanje? I sad ispade Seka veća institucija od Štrumfova. Kao oni ne mogu da se dobro prodaju bez Seke. Ma čekaj... - napisao je dobitnik ovogodišnje nagrade „Zoran Radmilović“ na Tviteru,a prenosi Blic.

Stefanović je u prepisci sa kolegama napisao i da je zabrinut da pevačica može loše da utiče na decu, nagovestio da ni drugi glumci u projektu nisu zadovoljni što Seka glasom dočarava Štrumfetu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- Nije joj Vujke dao ulogu, u pitanju je direktiva - stoji i dalje napisano na Slobodanovom Tviteru, koji je otkrio i da ne bi učestvovao u crtanom filmu da je na vreme saznao da će Štrumfeta biti Seka Aleksić.

//www.youtube.com/embed/L4m4qhxDlJQ

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo