IMA NOVU PORUKU

ZVIJEZDA U VRTIĆU! Tko je Lovro, dječak koji je predsjednicu nadahnuo za govor u UN-u?

Šestogodišnji Lovro iz Ždale, kojeg je u svom govoru pred UN-om citirala hrvatska predsjednica, sad ima novu poruku. Predsjednici poručuje neka se svi pridržavaju pravila, baš onako kako djeca to čine u vrtiću.

Šestogodišnji Lovro, kojeg je predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović citirala u svom govoru pred Općom skupštinom UN-a, dolazi iz podravskog mjesta Ždale, blizu granice s Mađarskom. Želi postati nogometaš i zato često igra nogomet sa svojim prijateljima u vrtiću. Sretan je kad s tatom ide u ribolov i kad mama dođe s posla. Lovro ima puno dječjih želja, ali i onu da su svi sretni, vole se i rade, koju je napisao i predsjednici, piše HRT.

Lovri su u osmišljavanju teksta za Knjigu ideja koji je napisao dok je bio u posjetu predsjednici pomogle tete u vrtiću, a one tvrde kako su ga izabrale jer odlično piše i jer zna zašto je svaka riječ koju je napisao važna, piše Dnevnik.hr. Zbog govora je postao prava zvijezda u vrtiću.

Iako su Lovrini roditelji, a i dječak znali da će predsjednica koristiti njegov govor nisu znali kada, pa su se ugodno iznenadili. No, Lovro za nju ima još poruka: “Želim poručiti predsjednici da se pridržavaju svih pravila kao što i mi pridržavamo u vrtiću.”

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr