'WANTED MAN'

‘TREBAJU NAŠE RUKE’: Pernar tvrdi da mu prijeti odmazda jer je odbio suradnju s HDZ-om

Supredsjednik Živog zida i novoizabrani zastupnik još nije položio prisegu u Hrvatskom saboru, a već se poziva na zastupnički imunitet i tvrdi kako mu se sprema odmazda jer je odbio surađivati s HDZ-om.

U objavi na Facebooku Pernar je ustvrdio da HDZ-u, koji je nazvao ‘zločinačkom organizacijom’, trebaju ruke zastupnika Živog zida.

HVALITE ME, USTA MOJA: Živi zid na Facebooku objavio hvalospjeve svojim čelnicima Pernaru i Sinčiću

“Jednom kad krenu na mene…”

“Dragi prijatelji, HDZ-u trebaju naše ruke, toga ste svi svjesni. Budući da smo odbili suradnju sa zločinačkom organizacijom slijedi mi odmazda, prijetnja nasilnim privođenjem, kao i kaznene prijave u montiranim slučajevima ne ovise o mojoj objektivnoj krivnji, nego o tome hoću li se prodati HDZ-u.

Jednom kada krenu na mene, znajte da je to zato jer vas nisam izdao. Pokušajte razumijeti da je ovo visoka politika i tu se broje samo ruke. Bandić ima 300 kaznenih prijava i svi procesi protiv njega tapkaju u mraku, ne moram vam objašnjavati zašto, tj. tko ga štiti. Suradnja s HDZ-om je najučinkovitija pravna zaštita, onda su sve institucije uz vas, od DORH-a, do Ustavnog suda”, napisao je Pernar u objavi na Facebooku.

PERNAR VEĆ SATIMA KMEČI NA FEJSU: Napao vlastite birače, kaže da ih je krivo procijenio

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr