‘Teta, najte zvati policiju kaj sam fkrala čokoladu – nemam kaj za jesti!’

‘Teta, najte zvati policiju kaj sam fkrala čokoladu! Nemam kaj za jesti doma, a bila sam jako gladna’, rekla je sa suzama u očima devetogodišnjakinja nakon što ju je prodavačica u jednoj trgovini ulovila da krade.

Ovakvih slučaja, kaže prodavačica, imaju svakodnevno, piše emeđimurje.hr.

“Događa nam se da ljudi uzmu salamu i do kase je jednostavno pojedu. Drugi pak skidaju zaštitu na proizvodima kako se ne bi uključio alarm prilikom izlaska. U sjećanju mi je ostao jedan slučaj kad je žena pakirani pečeni hamburger stavila u gaće, ali su je nadzorne kamere snimile. Zamislite ‘neugodnjak’ kad sam joj morala reći da izvadi špek iz gaća. Proizvod je na kraju vratila, ali i platila”, ispričala je.

http://emedjimurje.hr/opcenito/teta-najte-zvati-policiju-kaj-sam-fkrala-cokoladu–nema-kaj-za-jesti

Nešto vas je oduševilo, naljutilo, rastužilo ili potaknulo da potražite dodatne informacije? Za slanje konstruktivnih, smislenih komentara uveli smo posebnu adresu komentari@portal.net.hr kako bismo i dalje saznali što mislite o temama o kojima pišemo.

Namjera nam je redovito objavljivati komentare čitatelja za koje procijenimo da su konstruktivni te da iz njih svi zajedno možemo nešto naučiti.

Pišite nam.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr