MALA BARA PUNO KROKODILA

SVE VIŠE KANDIDATA ZA ŠEFA SDP-a: U utrku ulaze još dvojica, nekadašnji ministar okrenuo leđa Milanoviću

Kandidature za budućeg predsjednika SDP-a zasad su istaknuli Ranko Ostojić, Tonino Picula i Domagoj Hajduković. No sve više imena spominje se u kuloarima.

Da bi se kandidrala za šeficu SDP-a već je najavila Aleksandra Kolarić, no prethodno bi je Predsjedništvo moralo vratiti u stranku iz koje ju je isključilo krajem 2013. godine. U utrku navodno ulazi i bivši ministar pravosuđa Orsat Miljenić, a RTL-ov portal Vijesti.hr piše da je moguća i kandidatura bivšeg ministra rada Miranda Mrsića.

“Sve u svoje vrijeme. Bit će vremena za komentiranje”, kazao je Mrsić za RTL.

PICULA POTVRDIO DA ŽELI NA ČELO SDP-a: ‘Suradnja s HDZ-om ne samo da je poželjna nego je i moguća’

Hajdaš Dončić podržava Miljenića i kritizira Milanovića

No, lista potencijalnih kandidata tu ne prestaje. Iz kuloara stiže vijest da bi se mogao kandidirati i predsjednik zagrebačkog SDP-a Davor Bernardić.

Isprva se spominjalo da bi u utrku za predsjendika mogao ući još jedan bivši ministar, Siniša Hajdaš Dončić no one je te spekulacije sam otklonio na konferenciji za novinare rekavši da će podržati Miljenića ako se ovaj kandidira.

Usto je Hajdaš Dončić kritizirao i Zorana Milanovića rekavši da bi njegova podrška bilo kojem kandidatu nanijela štetu te da SDP-u sada treba lider drugačiji od njega.

Da razmiščja o kandidaturi, objavila je i Vesna Škulić, bivša saborska zastupnica SDP-a koja je putem Facebooka pozvala članove SDP-a i simpatizere da se očituju o njenoj namjeri.

BORBA ZA MJESTO ŠEFA SDP-a: Ljutiti Milanović spustio slušalicu Miljeniću nakon što mu je najavio kandidaturu

SDP-ov PREDIZBORNI SEMAFOR

KANDIDATURE POTVRDILI

Domagoj Hajduković

Ranko Ostojić

Tonino Picula

O KANDIDATURI RAZMIŠLJAJU

Davor Bernardić

Orsat Miljenić

Mirando Mrsić

Vesna Škulić

ZA KANDIDATURU SPREMNA

Aleksandra Kolarić

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr