Na autu ostavio novac: 'Vratite mi 35.000 kuna!'

“Na relaciji Bjelovar – Starčevljani izgubljena je vrećica s većom svotom novca. Molim poštenog nalaznika da se javi na broj mobitela 092/160-99-35”, oglas je koji ovih dana na lokalnom radiju izaziva pozornost mnogih Bjelovarčana.

Iza neuobičajenog oglasa krije se gorko iskustvo 65-godišnjeg umirovljenika Radovana Zdrilića koji je u trenutku nepažnje ostao bez 35.000 kuna.

Zaboravio na novac

Kao što čini svakog dana, i tog je jutra, kaže, krenuo u grad i vrećicu s novcem koji drži doma, budući da već neko vrijeme živi sam, iz čistog opreza ponio sa sobom. Prilazeći svom starom Golfu, vrećicu je stavio na krov i otišao otvoriti kapiju te nakon toga, zaboravivši na novac, sjeo u automobil i odvezao se u grad.

Vratio se nakon nekoliko sati uvjeren da je novac u automobilu. Tek predvečer, kada ga je htio vratiti u kuću, primijetio je da ga nema. Tada je, odvrtjevši film, shvatio što se dogodilo, piše Večernji list.

Nestanak je prijavio policiji i na lokalnom radiju pozvao poštenog nalaznika da mu uz bogatu nagradu vrati novac. Nažalost, nitko mu se još nije javio.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr