NASTAVLJAJU GDJE SU STALI

PUPOVAC NAKON SASTANKA S PLENKOVIĆEM: ‘Sutra nastavljamo pregovore s HDZ-om, neće biti komplikacija’

Potpredsjednik SDSS-a Milorad Pupovac najavio je za četvrtak nastavak pregovora predstavnika nacionalnih manjina s HDZ-om, istaknuvši kako ne očekuje komplikacije u pregovorima.

“Razgovarali smo o tome da nastavimo razgovore koje smo prekinuli prošli tjedan, a koji će biti nastavljeni sutra”, kazao je Milorad Pupovac novinarima u srijedu nakon izlaska iz središnjice HDZ-a.

Sastanak s Andrejom Plenkovićem je rezultat uzajamnog interesa, prije svega predsjednika HDZ-a, za nastavkom razgovora, dodao je.

Na novinarski upit koji su uvjeti za potpise podrške Plenkoviću za mandatara, odgovorio je kako su to poznate stvari. “Samo ćemo nastaviti ono o čemu smo razgovarali i o čemu imamo dokumente, jer smo zbog kratkoće vremena stali na pola puta”, kazao je.

I MANJINCI U BICI ZA FOTELJE: SDSS traži svoje ljude na ključnim mjestima u ministarstvima, tvrtkama

Brz završetak

Pupovac je pojasnio da će se u četvrtak zastupnici nacionalnih manjina pojedinačno sastati sa čelnicima HDZ-a, uključujući i zastupnike SDSS-a.

Upitan hoće li potpise Plenkoviću dati u četvrtak ili petak odgovorio je kako ne očekuje komplikacije u pregovorima te smatra da bi oni mogli biti privedeni kraju razmjerno brzo.

“Ponedjeljak je dovoljno daleko da to možemo napraviti”, poručio je.

HASANBEGOVIĆ SE RUKOVAO S MANJINCIMA, ALI NE SVIMA: ‘Pupovac je rekao da ne želi biti potpredsjednik Vlade’

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr