Vučić, Dačić i Nikolić sa “kečetom” na glavi

I dalje nekažnjeno šire mržnju i nasilje na srpskim ulicama

25.4.2013.
3:13
VOYO logo

Aktivisti SNP Naši i dalje nekažnjeno šire mržnju i nasilje na srpskim ulicama, a ovaj put su najviše državne funkcionere proglasili za izdajnike i produženu ruku "šiptarskih terorista i mafije". Na njihovim plakatima kojima su danas oblepljene ulice nekoliko gradova nalaze se Aleksandar Vučić, Ivica Dačić i Tomislav Nikolić, a na glave im je stavljena albanska kapa „keče“ i natpis „Oni su izdali Kosmet“.

Kako tvrdi SNP NAŠI u saopštenju oni su ovakvim plakatom jasno skrenuli pažnju javnosti da su pomenuti produžena ruka šiptarskih terorista i albanske mafije, i da su na vlast dovedeni od strane zapada isključivo kako bi odradili posao koji nisu mogli šiptarski teroristi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lider pokreta "Naši" Ivan Ivanović priznao je da je pre nekoliko dana objavio brojeve mobilnih telefona Aleksandra Vučića i Ivice Dačića, zbog čega su telefoni ovih najviših državnih funkcionera bili zatrpani pretnjama smrču.

Brojne nevladine organizacije i mediji zatražili su još pre nekoliko meseci zabranu rada SN Naši zbog objavljivanja spiskova "antisrpskih" NVO i medija, ali država nije ragovala i pored obećanja ministra pravde Nikole Selakovića da država neće ćutati u vezi sa tim pretnjama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo