Nikolić i Karić se sreli u Belorusiji?

Predsednik Srbije postavio kamen temeljac Bogoljubovoj građevini

16.3.2013.
11:32
VOYO logo

Potez predsednika Srbije Tomislava Nikolića da postavi kamen temeljac za trgovinski centar “Svetionik Minska” u glavnom gradu Belorusije, koji će graditi “BK grupa”, otvorio je sumnje dela javnosti da li se šef države prilikom posete toj zemlji video i sa odbeglim Bogoljubom Karićem, za kojim je raspisana poternica, navodi Blic.

Potpredsednik Pokreta “Snaga Srbije” i poslanik Dragomir Karić juče nije želeo da se izjasni da li se predsednik Nikolić u Belorusiji susreo i sa njegovim bratom Bogoljubom. Dragomir je, pravdajući se da ceo dan ima obaveze u Skupštini Srbije, izbegao da konkretno odgovori da li je možda došlo do tog susreta. Sagovornici Blica iz Predsedništva, međutim, negiraju da se Nikolić sreo s Bogoljubom Karićem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- Ne mogu ništa da pričam o tome. Ceo dan sam u Skupštini. Neću izlaziti iz sale - rekao je Dragomir Karić, koji je s predsednikom Nikolićem bio u Belorusiji.

Njega je zbog značajnih rezultata koje postiže u realizaciji i jačanju ekonomskih odnosa i prijateljskih veza dve zemlje početkom ove godine odlikovao predsednik Belorusije Aleksandar Lukašenko.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nikolić je u Minsku udario temelje za tržni centar u okviru multikompleksa “Svetionik Minska”, koji će graditi Karićeva kompanija ”BK grupa”, ali u Predsedništvu Srbije odbacuju spekulacije da se video s Bogoljubom Karićem.

Bogi tvitnuo podršku Vladi

Bogoljub Karić se odmah posle otvaranja radova u tom šoping molu, koji pored tržnog centra, obuhvata stambene zgrade i poslovni prostor, oglasio preko Twitter-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- Danas naše građevinske kompanije učestvuju na tenderima i pobeđuju u vrlo oštroj međunarodnoj konkurenciji. Primer je “BK grupa” - napisao je Bogoljub Karić na toj društvenoj mreži.

On nije propustio priliku da ukaže na rezultate ove vlasti u kojoj participira i njegov Pokret “Snaga Srbije”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- Srbija je danas veliko gradilište. U kratkom vremenskom periodu uspeli smo da redefinišemo strateške ciljeve - naveo je Karić.

Pojedine bezbednosne strukture su svojevremeno tvrdile da se Bogoljub navodno krije upravo u Belorusiji. Karić je u februaru 2006. godine pobegao iz Srbije pošto je optužen za utaju poreza i davanje mita.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo