Mišković bi da je Hodorkovski

Mišković uzeo ulogu žrtve političkog sistema

18.2.2013.
3:05
VOYO logo

Vlasnik kompanije "Delta" Miroslav Mišković angažovao je "Podesta grupu", američku kompaniju za lobiranje, za neverovatnih 20 miliona evra da ga izvuče iz pritvora, piše Kurir.

Prema navodima Kurirovog obaveštenog izvora, Mišković preko jedne od vodećih američkih kompanija za lobiranje na sve načine pokušava da izađe iz pritvora, ali i da međunarodnoj zajednici svoje hapšenje predstavi kao političku hajku i potpuno odsustvo pravne države.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Miškovićevi lobisti obilaze strane diplomate i zvaničnike u Briselu i izlažu im "Miškovićev slučaj“. Pre svega, žele da ih ubede da hapšenje najbogatijeg Srbina uništava privredni ambijent i plaši strane investitore", rekao je izvor.

Sektor za korporativne komunikacje Delta Holdinga demantovao je ove informacije, navodeći sledeće:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podesta Grupa je renomirana američka kompanija specijalizovana za odnose sa javnošću, zbog čega je već neko vreme angažovana kao konsultant Delta Holdinga za ovu oblast. Naša praksa je da u svim segmentima svog posla angažujemo vrhunske stranke savetnike, što smo učinili i u ovom slučaju. Verujemo da ćemo u saradnji sa Podesta grupom podići kvalitet kompanijske komunikacije sa celokupnom javnošću što je i predmet ugovora koji smo potpisali. Angažovanje Podesta Grupe nema nikakve veze sa postupkom koji je pokrenut protiv vlasnika Delta Holdinga Miroslava Miškovića, pa ni sa njegovim oslobađanjem iz pritvora. Detalji ugovora Delta Holdinga i Podesta Grupe su zaštićeni klauzulom o poverljivosti, ali svakako da vrednost ugovora nije ni približna sumi koju ste naveli.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo