'NEDOSTAJAT ĆE MI'

PERNAR O VLADIMIRI PALFI: ‘Ona ima tu seljačku crtu, sa mnom u duetu bila bi eksploziv’

Na svojoj Facebook stranici član Živog zida Ivan Pernar objavio je podršku svojoj stranačkoj kolegici i supruzi predsjednika stranke, Vladimiri Palfi.

Vladimira Palfi je moja kolegica i najodaniji suradnik koji mi nikada nije okrenuo leđa i u kojeg sam se uvijek mogao pouzdati, sjećam se trenutaka kada bi bila oštra prema meni, budući da sam imao prijateljski odnos prema njoj to me jako pogađalo i svaki put kada bi ju pitao što hoće od mene, rekla bi – “odrasti”, napisao je Pernar.

‘KSAVER JE TO JUNAČKI ODRADIO’: Vladimira Palfi se odrekla Sabora zbog sinčića

Politika posao bez emocija

Objasnio je kako mu je Palfi pomogla da shvati kako je politika posao u koji se ne smiju unositi emocije, već se treba razmišljati hladne glave i djelovati kirurški precizno.

Rekao je kako su u zabludi su oni koji ju opisuju samo kao ‘Sinčićevu ženu’ jer je ona puno toga osim Sinčićeve žene.

“Mjesto joj je u Saboru bez obzira na odnos sa Sinčićem i njena odluka da se povuće pod pritiskom okoline je štetna za otpor jer ona predstavlja oštricu otpora, a ne ‘nježniju polovicu'”, opisao je Pernar Palfi.

Dodao je kako će mu nedostajati jer da zna udariti na neprijatelja na način na koji se on ne usudi, udara direktno i na najprizemnijoj razini za razliku od Pernara koji ‘zamaskira’ priču i pokušava ne udarati osobno. Dok Pernar pokušava indirektno ljude navesti na zaključak, Palfi im sve saspe u lice.

“Ima tu ‘seljačku crtu’ koju ja nemam, a koja bi bila eksploziv u duetu sa mnom.”

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr