ISTAKNUTI ČLAN ŽIVOG ZIDA

PERNAR BAHATO O POZIVU POLICIJE: ‘Tko ste vi da prijetite saborskom zastupniku prisilnim dovođenjem!’

Na nedavno okončanim izvanrednim parlamentarnim izborima u Sabor je s liste Živog zida zahvaljujući preferencijalnim glasovima ušao i kontroverzni Ivan Pernar. Na njegov prvi sukob s državom čije bi građane morao predstavljati nije trebalo dugo čekati.

Pernar je tako danas na svom Facebook profilu objavio fotografiju poziva policije na obavijesni razgovor i naveo kako se nema namjeru odazvati.

“Prijete mi iz policije prisilnim dovođenjem jer se nisam odazvao na razgovor Sanji Jugec Peer. Gospođo Peer, tko ste vi da prijetite saborskom zastupniku prisilnim dovođenjem.

Nema šanse da ću vam se odazvati jer su optužbe protiv mene lažne i nemam vremena za gubljenje”, napisao je Pernar te priložio sliku poziva.

Oštre reakcije

U komentarima pod tu objavu bilo je onih koji ga podržavaju, ali i onih koji mu zamjeraju bahatost. “Ako si saborski zastupnik nisi Bog i kako si taj privilegij dobio tako ga možeš i izgubiti, mnogi su si umislili da su s nekom pozicijom visoko pa su obično tako i jako nisko završili. Iznad zakona nije nitko, a ponajmanje titula saborskog zastupnika…”, poručio je Pernaru jedan korisnik Facebooka.

Drugi je pak napisao: “Vidi sa svojim odvjetnikom, mislim da nisi još uvijek saborski zastupnik jer nisi dao prisegu i tako to…”

Još je oštrija bila jedna korisnica: “Svakom ‘prijete’ prisilnim dovođenjem, zar nisi i ti običan građanin, koji se odazove ako zaprimi poziv? Malo si bahat izjavom jer ti zvuči poput one – jel’ znate tko sam ja? Zakon je za sve isti, ne bi trebao iskorištavati svoje ime ili poziciju te se bahatiti, boriš se protiv neke korupcije, jel? A sam ne poštuješ zakon ovom svojom izjavom…

Pao si u očima građana, jbga… Al, iskreno, jebe se vama (političarima) za narod, svi ste isti…”

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr