Nova akcija Net.hr-a: Riješite probleme, šaljite nam ideje, djelujte lokalno!

Od ovog četvrtka donosimo vam zanimljive razgovore s ljudima koji vode hrvatske gradove. Oni su većinom zaslužni za kvalitetu života u lokalnim sredinama, ali i odgovorni za rješavanje problema koji se tamo pojavljuju. Često mogu učiniti puno više u rješavanju naših svakodnevnih problema nego premijer i predsjednik zajedno.

Upravo je to razlog zbog kojeg smo odlučili pokrenuti akciju Djeluj lokalno. Objavljivat ćemo zanimljive priče iz brojnih hrvatskih gradova, mjesta i sela te razgovarati s ljudima koji su važni za njihov život i razvoj.

Već ovog četvrtka objavljujemo razgovor sa šibenskim dogradonačelnikom Frankom Vidovićem, koji nam kaže da Šibenik vidi kao grad ugodan za život u kojem raste kvaliteta života građana.

Osim što vas pozivamo da pročitate kako aktualne gradske vlasti vide budući razvoj grada, jako nas zanima i vaše mišljenje o iznesenom.

Zato se uključite u novu akciju Danas.hr-a, obogatite je svojim pričama koje možete svakodnevno slati, neovisno iz kojeg ste grada, i to na adresu djelujlokalno@portal.net.hr, a mi ćemo istražiti sve o problemima koji vas muče, a ne rješavaju, te tražiti odgovore od nadležnih institucija i službi. Isto tako, rado ćemo objaviti dobre poteze koje ste uočili u sredini u kojoj živite.

Dajte svoju ocjenu onoga što ste pročitali, iznesite koje vas poteškoće muče, što biste najradije promijenili u svom gradu, a na što ste ponosni. Na adresu djelujlokalno@portal.net.hr šaljite nam svoje priče, a mi ćemo potražiti odgovore na vaša pitanja i tražiti očitovanje nadležnih.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr