Rubrike

Servisi

Vijesti

A rokovi teku...

MOST ODBIJA PLENKOVIĆEV PLAN? ‘Božo ne želi biti tek jedan od četiri potpredsjednika’

Četiri ministarstva, mjesto potpredsjednika Vlade i nekoliko pozicija u jakim državnim tvrtkama ono je što bi, kako se neslužbeno može čuti u HDZ-u, ta stranka mogla ponuditi Mostu. No najavljena ideja o četiri potpredsjednika, Mostu je neprihvatljiva.

PROCURILA IMENA POTPREDSJEDNIKA VLADE? Plenković potvrdio: ‘Da, bit će ih četvero’

Do sada u pregovorima nije bilo previše riječi o pozicijama u državnim tvrtkama, a kako kaže Andrej Plenković, HDZ je tek iznio buduću viziju ustroja Vlade gdje bi bilo određenih modifikacija u odnosu na postojeći ustroj. Detalje nije želio iznositi, ali je jučer potvrdio da će Vlada imati četiri potpredsjednika.

No kako doznaje Jutarnji list, ta najava nije dobro odjeknula u Mostu. Na pitanje je li točno da će odbaciti Plenkovićevu najavu da buduća Vlada ima četiri potpredsjednika, mostovac Miroslav Šimić je rekao:

“Saslušali smo sve ideje i ni za što od toga nismo rekli da nam nije ili je prihvatljivo. Unutar Mosta ćemo sve raspraviti i reći svoj stav potencijalnim partnerima. Nema nikakvog razloga za dizanje tenzija”.

Na četiri potpredsjednička mjesta u Vladi, mogli bi doći Božo Petrov, Davor Stier, Ivana Maletić i Davor Božinović, no, navodno, Petrovu se ne sviđa ideja da bude tek jedan od četiri potpredsjednika.

Imaš komentar?

Pročitaj i ovo

OBRAĆANJE ZA DAN DRŽAVNOSTI

GRABAR-KITAROVIĆ UPOZORAVA: ‘Donekle smo izgubili jasnoću pogleda na čovjeka, na građanina i na njegova egzistencijalna pitanja’

MITRIONE SE NE ŠALI

SRUŠIO FJODORA I PORUČIO MIOČIĆU: ‘Nakon što uzmem pojas prvaka, Stipe ti si sljedeći!’

NIJE BIRALA RIJEČI

MIRNA BEREND NAPALA POLITIČARE ZBOG UHIĆENJA: ‘Ne rade ništa i samo Vas zaje*avaju, uglavnom lažu’

LJETO JE PRED NAMA

BRŽE TAMNJENJE: Dođite do brončanog tena u trenu uz ova savršena prirodna ulja

brze tamnjenje

KAKAV OBRAČUN!

DVOBOJ NA ŽIVOT I SMRT: Snimljena borba tuljana i ogromne hobotnice