DEČKI SU NARASLI

KOSOR SE NE VRAĆA U HDZ: ‘Zamjerila se Plenkoviću i ekipi kada se hvalila da ih je ona dovela u stranku’

Otkako je na čelo HDZ-a došao Andrej Plenković, a s njim i Davor Ivo Stier te Davorin Božinović, bivša šefica, ali i bivša članica stranke koju je otamo izbacio Tomislav Karamarko, u više navrata hvalila se kako stranku sada vode ‘dečki’ koje je ona dovela u HDZ.

Plenković je u međuvremenu otvorio vrata stranke bivšim članovima poput Drage Prgometa i Milana Kujundžića, no među povratnicima u HDZ nije i Kosor. Kujundžić je već više puta kazao da je njemu to neshvatljivo, a isto je ponovio i gostujući na N1 televiziji.

JADRANKA KOSOR SJA OD SREĆE: ‘Sve su to moji dečki koji sada upravljaju HDZ-om’

“To je Plenkovićev stav i pomaka nema”

“Mislim da će tijela stranke razmatrati i gospođu Kosor”, kazao je Kujundžić odgovarajući na pitanje o izgledima da se Kosor vrati u HDZ.

Kosor ne vidi u njegovoj izjavi naznake koje bi joj otvorile vrata za povratak u stranku.

“Kujundžić to uvijek kaže, nije prvi put da koristi tu formulaciju. I osobno mi je rekao da je to njemu neshvatljivo, ali i da je to stav Andreja Plenkovića i da nikakvih pomaka nema”, kazala je Kosor.

KUJUNDŽIĆ I PRGOMET SE VRAĆAJU U HDZ: Oglasila se i bivša šefica Jadranka Kosor

HDZ: Kujundžić je iznio osobni stav

U HDZ-u kažu da je Kujundžićeva izjava njegov osobni stav i da nitko u stranci, ni službeno ni neslužbeno, nije razmatrao mogućnost otvaranja postupka koji bi omogućio povratak bivše predsjednice HDZ-a i bivše premijerke.

Kosor se, piše N1, zamjerila novom vodstvu HDZ-a rekavši da su “to sve njezini dečki” koje je ona uvela u HDZ ili Vladu.

POKUŠAO PROVALITI U STAN JADRANKE KOSOR: ‘On mi sustavno prijeti, srećom policija je brzo stigla’

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr