STRAH I TREPET

IVAN RAČAN O MILANOVIĆEVOM POVLAČENJU: ‘HDZ-ovci su ga se bojali, ali i mi smo nekad strepili što će reći’

Sin prvog predsjednika SDP-a Ivice Račana, Ivan Račan na svom Facebook profilu progovorio je o Milanoviću kao o šefu stranke, objavio da je počelo pregrupiranje za unutarstranačke izbore te naznačio što sve SDP-u treba.

Ivan Račan, sin prvog predsjednika SDP-a i bivšeg premijera Ivice Račana, u četvrtak je na svom Facebook profilu objavio status u kojem komentira odlazak Zorana Milanovića s mjesta šefa stranke.

 

“Milanović je bio predsjednik SDP-a kojeg su se HDZovci bojali. I mi smo se ponekad bojali što će reći, ali to je već druga priča. Protekom vremena izglednije je da će javno ostati zapamćeno ono prvo.

Kakav je SDP ostao, kakav je sada, to će pokazati sljedeće vodstvo. Potrebne su i sadržajna i organizacijska obnova, a sva tri kandidata za sljedećeg predsjednika su već na tom tragu. Vjerujem da će biti još kandidata, a naročito kandidatkinja.

Počelo je stranačko grupiranje, pregrupiranje i druge aktivnosti koje idu s unutarstranačkim izborima. U tome nam želim više idealizma, a manje oportunizma. Želim nam da trčimo za uvjerenjima, a ne za pobjednicima. Tako ćemo pronaći najbolji put za budućnost”, stoji u objavi.

TONINO PICULA ODGOVORIO KRITIČARIMA: Evo kako misli voditi SDP iz Bruxellesa

SVE VIŠE KANDIDATA ZA ŠEFA SDP-a: U utrku ulaze još dvojica, Hajdaš Dončić okrenuo leđa Milanoviću

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr