NEOBIČAN POTEZ

HVALITE ME, USTA MOJA: Živi zid na Facebooku objavio hvalospjeve svojim čelnicima Pernaru i Sinčiću

Parlamentarni izbori bili su, čini se, svojevrsna prekretnica za Živi zid. I to ne nabolje. Pritisnuti nizom afera odlučili su se ponovno obratiti javnosti putem svoje Facebook stranice.

Prenijeli su poruku koju su primili od neimenovane simpatizerke, a koja vrvi pohvalama na račun vodstva Živog zida, Ivana Pernara i Ivana Vilibora Sinčića.

Objavu prenosimo u cijelosti, bez pravopisnih intervencija.

“Nisam sigurna da je ljudima jasno sto to znaci kada se pojavi jedan mladic i na predsjednickim izborima dobije od gradana RH 300 000 glasova? Dali ste svi vi svjesni sto se u tom trenutku dogodilo? Niste? Ja cu vam reci.

U jednoj maloj drzavi upalio se crveni alarm. Znamo koja institucija ga je aktivirala. I ne samo kod nas. Upalio se i u Briselu. I dok cujem da sebi netko pripisuje kako je upravo on zasluzan za taj veliki uspjeh onda kazem, ‘to je laz’.

ZASTUPNIK ŽIVOG ZIDA NAPUSTIO STRANKU: ‘Ne želim biti onaj kojem će DORH kucati na vrata’

VARGA POSLALA DRAMATIČNU PORUKU ŽIVOM ZIDU: ‘Linčujte me, odvedite na lomaču, zapalite i pjevajte dok gorim – ne bojim vas se!’

Gos.Ivan Vilibor Sinčić stao je na javni podij suceljavanja i svojim velikim znanjem, neustrasivom hrabroscu i mirnocom uperio prst na svoje protivnicke kandidate i prozvao sve koji su odgovorni za ovo stanje u drzavi. On je jedini zasluzan za tih 300 000 glasova. Naravno, institucije su krenule u postupak djelovanja, suzbijanju moguceg revolta, unistenju pokreta i pojedinca. Sve lijepo u rukavicama.

Stvoren je Most, da posluzi doslovno svojem nazivu i bude” most” u preuzimanju protestnih glasova izmedu dvije dvostranacke diktaturske struje i jednog novog pokreta. Institucije ne biraju sredstva i koriste svu svoju moc da stvore nemir, razdor, ruse povjerenje, kako izvana,tako i unutar jedne nove, njima prijetece stranke. Nazalost, mnogi su podlegli i ne vide dubinu cijele te pozadine.

Zar mislite da je sve slucajnost sto se dogada na politickoj sceni? Ne. Sve je u detalje dobro inscenirano. Nije Petrov taj koji postavlja uvjete ,on je samo postar. EU je parlament u kojem se ‘skoluju’ parlamentarci i zatim salju u svoje maticne drzave, sa zadatkom sprovodenja, tamo donesenog zakonskog rezima. Plenkovic, Maletic, Stier, Picula, Petir.

PERNAR VEĆ SATIMA KMEČI NA FEJSU: Napao vlastite birače, kaže da ih je krivo procijenio

PERNAR BAHATO O POZIVU POLICIJE: ‘Tko ste vi da prijetite saborskom zastupniku prisilnim dovođenjem!’

‘Hvala svima koji ste iznad ove močvare u koju nas uvlače’

Jesu vam se upalile ‘lampice’? Kada se gos. Ivan Pernar suprostavio sustavu i skocio preko ograde( barikade), crna cizma ga nije prestala gaziti. Kada je prije pet godina govorio o HNB kao mjenjacnici, suprostavio bankarskom lobiju, rekli su da je lud. Kada su krenule prve delozacije, te nesretne obitelji zvale su tog ‘ludog’ Pernara da ih obrani i on je uvijek dosao. Govorio je, upozoravao, osvjestavao ljude da moramo uci u Sabor i tamo se izborit za ukidanje ovrha nad jedinim domom.

SINČIĆ NOVU STRANKU OSNIVA ZBOG NOVCA? ‘U džep će godišnje staviti dva i pol milijuna kuna!’

Dali ste culi iz EU parlamenta gos. Plenkovica, kao HR parlamentarnog zastupnika, da se tamo zalagao za ukidanje tog ovrsnog zakona? Gle cuda. U predizbornoj kampanji se sjetio. Kao i Kolinda.

Zatomite svoj ego nagon, sada smo im potrebni vise nego ikad, pruzimo ruku podrske Zivom zidu, pustimo ih da u miru rade svoj posao, koji nije nimalo lagan, naprotiv, iziskuje velik potencijal znanja, vremena, stabilnost, energije, jer pred njima je teska, zahtjevna borba u ostvarenju zacrtanih ciljeva.”

Iz Živog zida poručili su na kraju ove poruke: “Hvala vam svima koji ste iznad ove močvare u koju nas uvlače. Hvala!”

ODMETNUTI ČLAN ŽIVOG ZIDA O SINČIĆU I PERNARU: ‘Potpuno je jasno tko zapravo upravlja strankom!’

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr