FOTO: Đapić kopa nos

HSP-ovcu Anti Đapiću danas je ponestalo maramica na sjednici gradskog vijeća Osijeka, pa se iritantnog sadržaja iz nosnica namjerio riješiti staromodnim putem.

Nekadašnji šef HSP-a i bivši gradonačelnik Osijeka ušao je danas u povijest rudara po nosnicama i onih koji se rado igraju sekretom iz nosa.

HSP-ovcu Anti Đapiću ponestalo je maramica na sjednici gradskog vijeća Osijeka, pa se iritantnog sadržaja riješio staromodnim putem – rukom. Na svoju radost, pokazao je sekretu tko je jači, valjajući ga i gledajući u njega s izrazom lica koji odražava mir i zadovoljstvo. Na njegovu žalost, fotoobjektivi su zabilježili taj njegov pothvat.

Po kopanju nosa na javnom mjestu među javnim osobama dosad se proslavio zagrebački gradonačelnik Milan Bandić . On je, podsjetimo, malim prstom nasrnuo na rođeni nos naočigled fotografskih i snimateljskih objektiva na jednom teniskom turniru.

No, apsolutni prvak u upiranju “u bit problema” je HSS-ov ministar Božo Pankretić, koji je to činio kažiprstom, na aktualnom satu u Saboru. Tada je bio samo ministar poljoprivrede, a danas je potpredsjednik Vlade i ministar regionalnog razvoja, šumarstva i vodnog gospodarstva.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr