BACIO OKO NA ĐAKOVČANKU

‘TELEFON MI STALNO ZVONI, SVE ŽELE LAGODAN ŽIVOT’: Pomorac iz Novalje koji je tražio suprugu putem medija

Pomorcu iz Novalje, koji je putem medija tražio Slavonku za ženu, srcu je prirasla jedna Đakovčanka. Još se nisu sreli, ali se redovito čuju telefonom.

Mladen Zubović (54) iz Novalje na otoku Pagu koji je preko prijatelja i medija prije dva tjedna odlučio potražiti buduću družicu uz želju da to bude baš Slavonka, još nije ostvario cilj. No, kaže kako mu je mobilni telefon zvonio 40-ak puta, a da je brojne ponude dobio i putem SMS-a, piše Glas Slavonije. Kako su njegovu ponudu prenijeli i mediji izvan Slavonije javila mu se i jedna Ličanka koja se ne uklapa u profil, ali mu se svidjela. A iz Slavonije mu je za srce prirasla jedna Đakovčanka.

‘JA BIH SLAVONKU ZA ŽENU JER BOLJIH NEMA’: Dalmatinac od medija traži pomoć u pronalasku bračne družice

‘Ima ih i pošetnih, ali i …’

“Moram priznati da mi se javilo puno žena, no među njima je bilo podosta onih koje su smatrale kako je to što sam pomorac s dobrim primanjima njihova prilika za lagodan život, a ja tražim ženu koju ponajprije zanimam ja kao osoba, s kime bi mogle izgraditi vezu punu razumijevanja i poštovanja. Nekolicina mi se žena učinila jako poštenim, no još kontaktiramo samo telefonom, nisam se susreo ni s jednom od njih”, ispričao je Zubović, koji bi se za nekoliko dana trebao otisnuti na more. Međutim, nije isključeno da će do tada Đakovčanka, s kojom se redovito čuje telefonom, doći u Novalju na upoznavanje.

Zubović planira kao pomorac raditi još godinu do dvije, a potom bi se vratio na svoj otok gdje bi se želio smiriti sa svojom odabranicom. Kada je pomoću prijatelja iz Osijeka uputio poziv javnosti da mu se jave Slavonke kazao je kako njih bira jer zna da su one najbolje žene.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr