ODGOVOR ŠEFA HSS-a

BEZ USTRUČAVANJA: Beljak je jasno poručio Plenkoviću što mu sprema u Saboru

Borba za svaku ruku u Saboru sve je intenzivnija i poruke stranačkih čelnika sve su otvorenije.

“HSS će biti opozicija – kakva još nije viđena u Hrvatskoj”, poručio je u subotu predsjednik Hrvatske seljačke stranke Krešo Beljak  i time odgovorio predsjedniku HDZ-a Andreju Plenkoviću na ideju o ponovnoj uspostavi suradnje među dvjema strankama.

Plenković bi volio surađivati s HSS-om

HSS će biti u oporbi, istaknuo je Beljak u izjavi za HRT te zaželio “svu sreću” HDZ-u koji je osvojio relativnu većinu na parlamentarnim izborima.

POSLIJEIZBORNA PREVIRANJA: Plenković već preoteo Beljaku dvoje HSS-ovih zastupnika?

Na taj način Beljak je odgovorio Plenkoviću koji je u Intervjuu tjedna Hrvatskog radija rekao kako bi volio da se HSS vrati suradnji s HDZ-om.

Predsjednik HSS-a koji je proteklog tjedna suspendirao stotinjak članova stranke “zbog opstruiranja izbora”, najavio je da će članovi njegove stranke u nedjelju zajedno sudjelovati u Mariji Bistrici na tradicionalnom hodočašću.

Beljak: Bit ćemo jedinstveni

“Nastupit ćemo jedinstveni – bit ćemo kompaktna stranka”, poručio je Beljak.

U izjavi za N1 kazao je pak kako suspendiranoj HSS-ovoj europarlamentarki Marijani Petir “potencijalno prijeti isključenje iz stranke ako se ne ispriča”.

BELJAK ODGOVORIO NA PLENKOVIĆEV POZIV I ZAPRIJETIO MARIJANI PETIR: ‘Ako se ne ispriča, leti iz stranke!’

Marijana Petir prozvala je Beljaka za uništavanje ugleda HSS-a sklapanjem predizborne koalicije sa SDP-om, te mu poručila da mora odstupiti s čelnog mjesta stranke.

MARIJANA PETIR NE ODUSTAJE: ‘Ja se bojim samo Boga, to Beljaku najviše smeta. Podsjeća me na Tita i Staljina’

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr