‘Zanimljiva je pozadina odnosa Sanadera i Bajića’

Voditelj i urednik emisije Nedjeljom u dva, Aleksandar Stanković, bio je proteklih dana više puta prozivan zbog pozivanja Ive Sanadera u emisiju. Međutim, Stanković je nakon emisije za Net.hr rekao da ostaje pri tome da je trebalo dopustiti optuženiku Sanaderu da se čuje i njegova strana, jer njegove teze nisu bile prisutne u javnosti, osim onoga što bi rekao nakon ročišta.

Stanković kaže da je zadovoljan intervjuom jer je postavio gotovo sva pitanja koja je htio i otvorio sve teme, no priznao je da nije očekivao konkretnije odgovore.

Ipak, istaknuo je da je javnosti sigurno zanimljiva pozadina odnosa Mladena Bajića i Ive Sanadera, priča o poklanjanju slika i njihovom međusobnom poznanstvu.

“Zanimljiv mi je i dio kada je govorio o poltronima i ulizicama. Posredno je time rekao ono što svi mi znamo da tako funkcioniraju stranke i da je to tehnologija vlasti, te da se tome nije odupro”, rekao je Stanković i dodao da ga je iznenadilo da Sanader nije znao nabrojati nijednu svoju političku pogrešku, što pokazuje “da se još uvijek ne može pogledati sa strane”.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr