INCIDENT NA DOČEKU

AGENCIJA IZ SLOVAČKE NASAMARILA PULSKE MATURANTE: Sve platili, a u hotelu nikad nisu čuli za njih

Maturanti Tehničke škole u Puli platili su hotel i putovanje u Bratislavu, no kad su u utorak ondje stigli priopćili su im da uopće nisu na popisu gostiju. Nemila situacija srećom brzo je riješena.

Kad je 68 maturanata Tehničke škole Pula u utorak navečer stiglo u hotel Tatra u Bratislavu osoblje im je priopćilo kako ih uopće nema na popisu gostiju te da stoga za njih nisu ni osigurali slobodne sobe, piše Glas Istre.

Na novonastalu situaciju reagirao je Floris Milohanović iz agencije Zeatours koja im je organizirala četverodnevno maturalno putovanje. Novinarima je ispričao kako mu se u 24 godine koliko radi takva situacija nije dogodila, a da je posao rezervacije trebala obaviti partnerska tvrtka iz slovačkog glavnog grada Infinity Travel Sport. No, on je sve brzo riješio.

“Nije to bio prvi put da radim s tom agencijom i njenom vlasnicom Klaudiom Novanskom. I lani sam surađivao s njom, čak smo se i sreli jer sam pratio srednjoškolce iz Škole za turizam, ugostiteljstvo i trgovinu. I tada smo bili u hotelu “Tatra” koji mi se svidio i zbog lokacije i zbog kvalitete. Tako da ovo sada nije bila naša prva suradnja, ali je definitivno posljednja. Kada sam čuo što se dogodilo, najbitnije je bilo naći djeci smještaj. Zahvaljujući dva desetljeća dugoj suradnji, alarmirao sam brojne turističke vodiče iz Bratislave koji su se odmah raspršili u potrazi za alternativnim smještajem. Hotel Tatra ih je ipak primio tu noć, a drugu noć smo našli drugi hotel koji je neke svoje goste prebacio u apartmane na obližnjem jezeru da bi naši maturanti mogli svi biti smješteni kod njih. To je prava sreća jer se u Bratislavi upravo održava i summit i sve je bilo rasprodano devet mjeseci unaprijed zbog sudionika summita, brojnog osiguranja, novinara…”, ispričao je Milohanović.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr