Dijelimo album Još grupe Svadbas

Album Još donosi jedanaest nadahnutih i svježih pjesama koje bi mogle stajati rame uz rame sa svjetski poznatim indie uspješnicama. Kreatorskom skladateljsko-producentskom dvojcu Juri Ferini i Pavlu Miholjević, na albumu se kao autori pridružuju pjevačica Svadbasa Ljubica Gurdulić te kritičar i glazbenik Ante Perković. A najbržima smo podijelili 3 albuma.

Svadbas se novim pjesmama s albuma Još izvrsno uklapaju u aktualnu svjetsku ponudu indie glazbe od nagrađivanih Bon Ivera, preko The Nationala, Fleet Foxesa i drugih, ali nisu izgubili sebi svojstven glazbeni izraz koji njeguju od samog početka.

Prva dva singla Gubimo i Daj dali su najbolju naznaku zvuka novoga albuma, a nedavno predstavljeni treći singl, pjesma Tvoja od samoga početka je označena kao najveći potencijalni hit s albuma.

Pjesma Tvoja je uz fascinantnu Glas u ušima autorsko djelo Ljubice Gurdulić, pjevačice Svadbasa, koja je do sada potpisala neke od najpoznatijih pjesama iz opusa grupe poput Treblebass, Trči, trči ili Više nije važno tko je kriv, a ove dvije pjesme zasigurno će prirasti srcu ženskom dijelu publike. Ostale pjesme, poput Molim te ili predivne balade Crno bijelo suptilno zaokružuju intimnost, pitkost i melodioznost kojom Još odiše.

Dobitnici albuma:
Tina Kovačević
Ozren Smolčić
Ana Sočev

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr