Žena pronađena mrtva u stanu je ubijena

Puljaka K.R. bila je udovica, nije imala djece i živjela je sama. Pronađena je u stanu mrtva nakon što su njene prijateljice i susjeda pozvale policiju jer im je bilo čudno što se iz stana ništa ne čuje.

Puljanka K.R. (72), čije je mrtvo tijelo pronađeno u utorak navečer u stanu u Dobrilinoj ulici u središtu Pule, žrtva je ubojstva, potvrđeno je iz PU Istarske.

Obdukcijom koja je obavljena na Odjelu patologije Opće bolnice Pula ustanovljeno je da je posrijedi nasilna smrt, a što je njen uzrok bit će poznato kad stignu nalazi dodatnih vještačenja tragova izuzetih sa tijela žene. Još uvijek nije poznato ni kad je žena ubijena.

K. R. bila je udovica, nije imala djece i živjela je sama. Pronađena je u stanu mrtva nakon što su njene prijateljice i susjeda pozvale policiju jer im je bilo čudno što se iz stana ništa ne čuje i nisu ju vidjele niti se čule telefonom.

Nastavlja se istraga

Mrtvozornik koji je te večeri po pronalasku pregledao mrtvo tijelo nije mogao utvrditi uzrok smrti pa je Županijsko državno odvjetništvo u srijedu naložilo obdukciju koja je otkrila da je riječ o nasilnoj smrti, a potom i očevid u ženinu stanu.

Policija u suradnji s državnim odvjetništvom nastavlja istragu kako bi se utvrdile okolnosti nesretnog događaja i otkrio počinitelj i motiv zločina.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr