DRAMA NA DRVENIKU VELOM

ZAŠTO JE PRETUČEN SLAVNI SPLITSKI KOŠARKAŠ? ‘Sve je počelo prije nekoliko dana, pobjesnio je kad je vidio susjeda…’

Slavni košarkaš Goran Sobin pretučen je jer se suprostavio nelegalnim iznajmljivačima. Tvrde to mještani Drvenika Velog ističući kako je Sobin inspekciji prijavio susjeda koji mu je krao mušterije.

Proslavljenog košarkaša Jugoplastike Gorana Sobina (53) trojica muškaraca pretukla su prije 15-ak dana na Drveniku Velom jer je ustao protiv nelegalne konkurencije i štitio poslovanje svog legalnog obrta za iznajmljivanje brodica i bicikala. Ispričali su to za Slobodnu Dalmaciju otočani, međutim policija još ne otkriva detalje napada.

Priopćili su tek da su uhitili muškarce starosti 19, 44 i 46 godina protiv kojih je podnesena kaznena prijava zbog fizičkog napada 30. kolovoza na predjelu Bobovišća pri čemu su Sobinu nanijeli teške tjelesne ozljede. Trojac je potom priveden na ispitivanje u Općinsko državno odvjetništvo gdje je jedan od njih priznao napad.

SLOMILI MU ČETIRI REBRA: Slavnog splitskog košarkaša brutalno pretukli na plaži – zamalo ostao bez jednog oka!

Otočani pričaju kako je sve počelo nekoliko dana prije napada kada je Sobin vidio da mu je njegov 44-godišnji susjed oteo mušteriju. Naime, zainteresiranog Nijemca presreo je i rekao mu kako Sobin ima previsoke cijene te da će mu on ponuditi niže nakon čega je Nijemac pristao. To je naljutilo bivšeg košarkaša pa je susjeda, koji inače radi ilegalno, prijavio inspekciji. Nakon toga, susjed je, zajedno sa svojim 19-godišnjim sinom i još jednim susjedom, 46-godišnjakom, došao do Sobina dok je radio oko brodica. Netko ga je poprskao peper sprejem, a potom su ga pretukli i polomili mu četiri rebra. Mlatili su ga i šakama i nogama, nakon što je pao na pod.

Sobin je preko odvjetnika poručio da o slučaju neće govoriti. Od njegove supruge se doznalo da se dobro oporavlja.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr