AKCIJA POLICIJE

UHIĆENI NAPADAČI NA MLADE SRPSKE VATERPOLISTE U ZAGREBU: Jedan od njih je maloljetnik, traga se za još dvojicom

Zbog napada na mlade srpske vaterpoliste koji su u Zagrebu bili na kadetskom turniru uhićena su trojica izgrednika.

Kako je danas potvrđeno, riječ je o jednom maloljetniku i dvojici 24-godišnjaka koji su 8. rujna u večernjim satima napali dvojicu igrača Partizana koji su bili u lokalu u Vlaškoj ulici. Prepoznali su ih jer je jedan od vaterpolista imao ne sebi klupsku majicu.

Nakon salvi uvreda i psovki trojac je i nasrnuo na njih. Najprije je maloljetnik zapalio baklju i bacio je prema srpskim vaterpolistima, da bi u sljedećem trenutku počeli i tući mlade igrače.

Prije dolaska policije napadači su se uspjeli razbježati. Otrčali su prema Galjufovoj ulici odakle im se izgubio trag. Za to vrijeme vaterpolisti su prevezeni u Kliniku za traumatologiju gdje je utvrđeno da su lakše ozlijeđeni.

Trojica nasilnika, koje je policija za sada identificirala, zaradila su prijave zbog nanošenja ozljeda i zločina iz mržnje.

SKANDAL U ZAGREBU: Huligani napali mlade vaterpoliste Partizana i mlatili ih šipkama!

“Tragamo za još dvojicom osumnjičenih napadača”, potvrdili su iz Policijske uprave zagrebačke.

Otac jednog vaterpolista za Tanjug je izjavio da vjeruje kako je ovaj napad bio organiziran. Prema njegovim riječima, jednom mladiću slomljen je prst, dok je drugi zadobio podljeve po tijelu.

“Na izlasku iz lokala napali su ih šipkama”, opisao je otac, koji je zajedno s još nekoliko roditelja odmah nakon incidenta stigao u Zagreb.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr