Policiji sumnjiv mlađi brat, zadržan je u pritvoru

Mlađi brat ubijenog Hrvoja Turibaka (24) policiji je, navodno, sumnjiv jer u stanu u kojem se dogodio zločin nisu uočeni tragovi borbe ili provale. Nije priznao krivnju i upravo je on nazvao 112. Nož kojim je ubijen Hrvoje još nije pronađen.

Zagrebačka policija, pišu 24sata, sumnja da je Hrvoja Turibaka (24) ubio mlađi brat Tomislav (22). On nije priznao krivnju, ali zbog toga što nije bilo tragova provale i borbe, u policiji, navodno, sumnjaju da je zločin počinio upravo on. On je trenutno u pritvoru, a tamo će ostati još 48 sati. Nož kojim je ubijen Hrvoje još nisu našli. Obdukcija je pokazala da je Hrvoje imao ubodno-rezne rane na prsima i vratu.

Podsjetimo, u subotu oko 15 sati mrtvog Hrvoja u stanu je u zagrebačkom naselju Špansko pronašao brat. On je, navodi policija, prvi nazvao 112. Osumnjičenog za ubojstvo policija je još u nedjelju privela u postaju.

Susjedi Turibakovih za ubijenog imaju samo riječi hvale. Hrvoje je bio aktivan u studentskoj udruzi za energetsku učinkovitost i savjetovanje. Bio je omiljen u društvu.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr