U 7 dana nestalo troje tinejdžera i 22-godišnjak

U samo tjedan dana nestali su 17-godišnja Vanessa Malkoć, 17-godišnji Gordan Kalanjoš, 18-godišnja Sabrina Malkoč i 22-godišnji Luka Ivezić.

Nacionalna evidencija nestalih osoba izvijestila je danas da su u posljednjih tjedan dana nestale četiri osobe – troje tinejdžera i jedan 22-godišnjak.

17-godišnja Vanessa Malkoć visoka je oko 160 cm, ima crnu kosu i smeđe oči, te je srednje tjelesne građe. Ona se u ponedjeljak, 4. lipnja, oko 14 sati udaljila s adrese stanovanja u Zagrebu, Međugorska 2A, i otada se ne javlja. U vrijeme nestanka bila je odjevena u traper-hlače, bijelu majicu dugih rukava i balerinke.

Gordan Kalanjoš (17) se u četvrtak, 7. lipnja, udaljio s adrese u Ivancu, Pahinsko 6, i od tada se ne javlja.

Sabrina Malkoč (18) visoka je oko 164 cm, ima kestenjastu kosu i crne oči te je srednje tjelesne građe. U ponedjeljak, 4. lipnja, oko 16 sati udaljila se s adrese stanovanja u Zagrebu, Dubrava 212, i otada se ne javlja. U vrijeme nestanka bila je odjevena u traper-hlače, roza majicu dugih rukava i tenisice.

22-godišnji Luka Ivezić visok je oko 190 cm, ima kestenjastu kosu i smeđe oči te je jače tjelesne građe. U nedjelju, 3. lipnja, oko 17 sati udaljio se s adrese u Sesvetama, Petra Dumačića 13, te se otada ne javlja. U vrijeme nestanka bio je odjeven u traper-košulju kratkih rukava, crvenu majicu, smeđe kratke hlače i bijele tenisice.

Policijska uprava šibensko-kninska podsjeća i da se još uvijek traga za Antom Šantorom (42). Naime, on je u siječnju 1997. godine otišao s adrese stanovanja u Cretu Viljevskom (Stjepana Radića br. 32) u Drniš kako bi našao posao. Krajem mjeseca se javio iz Zagreba da dolazi kući jer nije našao posao i od tada mu se izgubio svaki trag.

Anto je visine oko 177 cm, ima kestenjastu kosu i oči te je srednje tjelesne građe. U vrijeme nestanka je bio odjeven u crnu majicu, hlače i cipele. Odmah po prijavljenom nestanku policija je započela s poduzimanjem mjera i radnji u cilju njegovog što bržeg pronalaska.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr