UŽAS NA CESTI

U STRAVIČNOM SUDARU AUTOBUSA I AUTOMOBILA VIŠE OZLIJEĐENIH: Vatrogasci hidrauličkim škarama izvlačili unesrećenog vozača

U ponedjeljak 26. prosinca nešto prije 6 sati na Staroj karlovačkoj došlo je do izravnog sudara osobnog vozila i autobusa prilikom kojeg je ozlijeđeno više osoba.

U Donjem Desincu neposredno iza križanja Stare karlovačke i ulaza u naselje Donji Desinec u smjeru Zagreba, došlo je do izravnog sudara osobnog vozila i autobusa prilikom kojeg je ozlijeđeno više osoba. Odmah po dojavi na mjesto intervencije  su izašli i vatrogasci vatrogasne postrojbe DVD-a  Jastrebarsko koji su spašavali unesrećenog vozača iz osobnog vozila upotrebom hidrauličkih škara i razupora, javlja VZG Jastrebarsko.

Ozlijeđenim osobama pružena je hitna medicinska pomoć na mjestu intervencije, dok su teže ozlijeđene osobe kolima hitne pomoći prevezene u bolnicu.

Na intervenciji je sudjelovalo 7 vatrogasaca vatrogasne postrojbe DVD-a Jastrebarsko s navalnim vatrogasnim vozilom i opremom za tehničke intervencije.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr