Benzinom zalio konobaricu, goste i sebe, pa prijetio upaljačem

Policija je uhitila 34-godišnjaka koji je u kafić u centru Slavonskog Broda došao s plastičnom bocom punom benzina, zalio goste, konobaricu i sebe, te potom prijetio da će sve zapaliti.

Incident se dogodio u srijedu oko 21 sat, kada je 34-godišnji muškarac došao u ugostiteljski objekt u ulici Petra Svačića u Slavonskom Brodu. Sa sobom je donio plastičnu bocu s dvije litre benzina, njime zalio inventar lokala, goste, djelatnicu lokala i sebe, a potom iz džepa izvadio upaljač i zaprijetio da će zapaliti lokal i sve prisutne u njemu.

Kada su stigli na teren, policajcima se požalilo desetak osoba, gostiju kafića da ih je muškarac, koji sjedi za šankom zalio benzinom te da su, zbog straha, pobjegli iz ugostiteljskog objekta, piše portal SBplus.hr

‘Zaradio’ kaznenu prijavu

Od muškarca, koji je u ugostiteljskom objektu sam sjedio za šankom i u ruci držao upaljač, nakon izdanih upozorenja i zapovijedi da izađe, policajci su oduzeli upaljač i uhitili ga. Potom su ga odveli u prostorije policije radi daljnjeg kriminalističkog istraživanja.

Policija će protiv 34-godišnjaka iz Slavonskog Broda podnijeti kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu za kazneno djelo dovođenje u opasnost života i imovine opće opasnom radnjom ili sredstvom.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr