Roditeljima oboljele curice ukradeni i dokumenti

Roditelji djevojčice, kojoj zbog teške bolesti prijeti paraliza i urastanje kosti u mozak, a kojima je nedavno ukradena torbica s 30.000 kuna s kojima su trebali platiti operaciju, imaju novi problem. U istoj torbi nalazili su se i dokumenti oca potrebni za izradu vize i putovanje na operaciju u SAD.

Dok policija traga za lopovom koji je ukrao torbicu s donacijom za teško oboljelu djevojčicu Stephanie Milda iz Zadra, njeni roditelji našli su se u novim problemima. Naime, u istoj torbici koju je netko ukrao ocu djevojčice bili su i dokumenti bez kojih ne može malenu odvesti na operaciju i liječenje u Sjedinjene Države.

Apel majke

“Još uvijek se nadamo da će nekome proraditi savjest i da će nam se javiti. Neka anonimno nazove, ostavi novac bilo gdje i javi lokaciju, na sve pristajemo. Nije problem samo u 30 tisuća kuna, u toj su torbici i dokumenti mog supruga koji nam trebaju za izradu vize. Zato još jednom molim, vratite na to”, apelirala je majka djevojčice Anita u izjavi za Slobodnu Dalmaciju.

Stephanie Milda pati od rijetke Arnold Chiari malformacije zbog koje joj prijeti urastanje kosti u mozak i paraliza. Kako bi joj pomogli u brojnim gradovima u Hrvatskoj građani su organizirali humanitarne akcije. No, ako se novac i prikupi, na put se ne može bez potrebnih dokumenata.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr