UBOJSTVO I SAMOUBOJSTVO

RIJEŠEN ZLOČIN U DALJU: Skočio u Dunav i utopio se nakon što je ubio suprugu

Voditelj Službe općeg kriminaliteta osječko-baranjske policije Tomislav Gall u ponedjeljak je medijima potvrdio da je 46-godišnju ženu, pronađenu prošloga četvrtka u Dalju, u noći sa srijede na četvrtak ubio njezin suprug koji je potom počinio samoubojstvo.

OKRUTNI ZLOČIN U DALJU: Golu i krvavu susjedu našli izbodenu u kući na podu

Gall je izvijestio da je odmah nakon zločina u Dalju počela potraga za počiniteljem jer se sumnjalo da je ubojica žrtvin 52-godišnji suprug.


Tijelo pronađeno u blizini Borova

Policija je tri dana sa psima tragačima i patrolnim čamcima pretraživala teren u okolici Dalja, ali rezultata nije bilo do subote popodne kad ih je policija Vukovarsko-srijemske županije izvijestila o pronalasku utopljenika u blizini Borova.

Utvrđeno je potom da je riječ o muškarcu kojega traže, kao i sumnje da je usmrtio suprugu te otišao na nepoznato mjesto kako bi skočio u Dunav i počinio samoubojstvo.

Liječen zbog teške duševne bolesti

Gall je rekao da je policija još 2014. i 2015. zbog obiteljskog nasilja dolazila do žrtvine kuće u Dalju, a odgovarajući na novinarsko pitanje potvrdio je da je riječ o osobi koja je od 1996. liječena zbog težeg duševnog oboljenja.

SUMNJA SE NA UBOJSTVO: U obiteljskoj kući u Dalju pronađena mrtva žena

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr