Rekla sinu da ide u šetnju i više se nije vratila…

Obitelj i policija pokrenuli su potragu za nestalom 42-godišnjom Blaženkom Kramer iz Osijeka. Blaženka je posljednji put viđena u nedjelju oko 13 sati. Zabrinuti suprug i sin mole sve koji imaju bilo kakve informacije o nestaloj da se jave.

Blaženka je otišla od kuće u nedjelju u Ćelijskoj ulici na tzv. Uskim njivama u Osijeku. Nakon toga gubi joj se svaki trag.

“Prije nestanka srela je sina i rekla mu da ide prošetati. Zaputila se u smjeru Kauflanda, kaže Blaženkin suprug Vlado, koji je o supruginom nestanku i obavijestio osječku policiju.

Blaženku Kramer prijatelji traže i preko Facebooka, dijeleći link na stranicu evidencije nestalih osoba u Hrvatskoj.

Nestala Osječanka radi kao kuharica u Osnovnoj školi Krste Frankopana u Osijeku, no u posljednje vrijeme bila je na bolovanju. Blaženkini prijatelji i radni kolege shrvani su njezinim nestankom jer kažu da se odlično slagala sa svima. “Nikada nije dolazila ni u kakve sukobe, pa ni verbalne”, rekli su za Glas Slavonije njezini radni kolege.

Obitelj moli pomoć

Blaženka je visoka 160 centimetara, ima kestenjastu ravnu kosu i oči iste boje.

Zabrinuti suprug i 20-godišnji sin mole sve koji imaju bilo kakve informacije o nestaloj Blaženki da se jave u najbližu policijsku postaju ili na besplatan broj telefona 192.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr