ZAVRŠIO U ZATVORU

POZNATI PODUZETNIK UHIĆEN ZBOG SEKS-SKANDALA: Preko oglasa pronašao maloljetnika i plaćao za intimna druženja

Odlukom suda vremešni pohotnik završio je iza rešetaka, kako još neko dijete ne bi postalo njegova žrtva.

Zbog monstruoznog zločina uhićen je 69-godišnjak kojem je na teret stavljeno podvođenje djeteta, a kako doznajemo u pitanju je dječak tek nešto stariji od 15 godina.

Riječ je o poznatom privatnom poduzetniku koji nije rodom iz Zagreba, ali je u njemu iznajmio stan u kojem je seksualno iskorištavao dječaka. Još lani je objavio oglas na internetu tražeći društvo mlađe muške osobe i intimne kontakte.

Prijave na oglas

Među osobama koje su mu se javile bio je i maloljetni dječak, no to 69-godišnjaka nije spriječilo da se s njim upusti u zabranjene kontakte. Doznajemo da mu je za to i plaćao određene iznose, što je, doduše odgovaralo i dječaku, budući da je dolazio iz nesređene obitelji.

Svaki dječakov dolazak 69-godišnjak je iskoristio kako bi ga fotografirao, te snimao njegove intimne dijelove tijela. Prema za sada dostupnim informacijama te fotografije čuvao je u svom računalu, nije ih dalje distribuirao kao pedofilski pornografski sadržaj.

Istražni zatvor da ne utječe na žrtvu

U kaznenoj prijavi što je protiv 69-godišnjaka podnijeta stoji da je dječakove seksualne usluge koristio gotovo godinu dana.

Na zhajtev tužiteljstva određen mu je istražni zatvor jer je ocjenjeno da, unatoč činjenici što se radi o obiteljskom čovjeku, ocu dvoje djece, postoji opasnost da ponovi ovakvo kazneno djelo ili pak pokuša utjecati na svjedoke, prije svih na maloljetnog dječaka čije je seksualne usluge koristio.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr