Nitko ništa nije znao...

MONSTRUM, A NE OTAC: 17 godina zatvora za silovanje 3 maloljetne kćeri s teškoćama u razvoju

Sedam je godina S. N. (48) spolno iskorištavao svoje maljoljetne kćeri, prijeteći im batinama ako ga nekome odaju, piše Večernji list.

Monstrum iz Međimurske županije nepravomoćno je na Županijskom sudu u Varaždinu osuđen na 17 godina zatvora zbog više kaznenih djela spolne zlouporabe djeteta mlađeg od 15 godina i teških kaznenih protiv spolne slobode. Na objavi presude i izricanju jedne od većih kazni za takva kaznena djela u hrvatskom pravosuđu, nije se pojavio.

SILOVAO VLASTITU KĆER 20 GODINA: Tukao ju je letvom, rodila mu je sedmoro djece

Trajna promjena ličnosti

Početkom 2014. u večernjim satima u kuhinji obiteljske kuće silovao je 14-godišnju kćerku s teškoćama u razvoju koja je vikala da ju pusti i gurala ga od sebe. Zaprijetio je da o tome što je upravo učinio nikome ne govori jer će je prebiti, a to je kod djevojčice dovelo do psihičkih smetnji u vidu trajne promjene ličnosti.

Isto je ponovio u lipnju te godine, da bi tijekom kolovoza 2015. u večernjim satima ušao u sobu u kojoj su spavale njegove tri kćeri. Legao je pokraj 14-godišnjakinje, skinuo joj gaćice i ponovno silovao.

Optužen je i za bludne radnje poput diranja po grudima i spolovilu. Istraga je pokazala i da je od 2008. do kraja 2012. u dva navrata spolno iskoristio i svoju drugu, također malodobnu kćerku, a od 2013. do 1. lipnja 2015. i treću kćerku. I one su djevojčice s posebnim potrebama. Sve tri pohađaju školu i rade po prilagođenog programu. Osuđen je na jedinstvenu kaznu zatvora od 17 godina, u što se uračunava i vrijeme provedeno u istražnom zatvoru u kojem sjedi od uhićenja 20. studenog prošle godine. Istražni zatvor mu je produljen.

U selu tvrde kako nitko nije ništa znao o stvarima koje se događaju u toj obitelji.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr