Troje mrtvih u dvije nesreće, mladi policajac autom sletio u Neretvu

Na području Komina i Metkovića u noći s petka na subotu dogodile su se dvije teške prometne nesreće u kojima su tri osobe smrtno stradale, a jedna je teško ozlijeđena.

U nesreći koja se dogodila oko 1.40 sati, na cesti Komin-Rogotin, kod Rogotinskog mosta, dvije osobe su smrtno stradale, a jedna je teže ozlijeđena.

Iz dubrovačko-neretvanske policije izvijestili su da je 31-godišnjak upravljao osobnim vozilom, dubrovačkih registracijskih oznaka, krećući se iz smjera Komina prema Rogotinu, kada je dolaskom u blizinu prijelaza preko željezničke pruge, izgubio nadzor nad vozilom i prešao na suprotni kolnički trak te udario u metalni stup.

Smrtno su stradala dvojica putnika, 27-godišnjak i 28-godišnjak, dok je vozač prevezen u dubrovačku bolnicu gdje je zbog teških ozljeda zadržan na liječenju.

Poginuo 26-godišnji policajac

Oko 4.15 sati došlo je do slijetanja osobnog vozila, splitskih registracijskih oznaka, s kolnika Ulice Stjepana Radića, Metković, u rijeku Neretvu. Vozilom je upravljao 26-godišnji policijski službenik, koji je bio van službe.

Na mjesto događaja izašli su i ronioci JVP Metković i policijsko plovilo, te je vozilo u kojem se nalazilo mrtvo tijelo 26-godišnjaka oko 7.40 sati izvučeno iz rijeke Neretve.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr