FIZIČKI NASRNULA NA NJU

PRIVEDENA MAJKA IZ GORSKOG KOTARA: Gušila je kćer jastukom zbog loših ocjena?

Žena stara 54 godine iz Gorskog kotara privedena je istražnom sucu u Rijeci zbog zlostavljanja svoje maloljetne kćeri, piše Novi list, navodeći kako ju je navodno gušila jastukom.

Revoltirana školskim neuspjesima svoje kćeri 54-godišnja S.S. iz Gorskog kotara fizički je nasrnula na svoju kćer te je navodno i gušila jastukom. Na sve je inetervenirala i policija koja je kod majke pronašla i nož zamotan u krpi.

Majka je potom privredna u istražni centar Županijsog suda, a sudac istrage Vlado Bosnar odlučio je kako je neće zadržati, ali je osmislio mjere opreza koje bi trebale zadržati mir u kući i s kojima bi se trebao izbjeći novi sukob.

Naime, S.S. ima još tri punoljetne kćeri, a jedna od njih živi u Rijeci pa je sudac odlučio da se majka ondje treba preseliti barem dok ne okonča istraga. Maloljetna kćer ostaje u Gorskom kotaru.

Majka se mora javljati načelniku Prve policijske postaje jedanput tjedno, zabranjeno joj je približavanje kćeri na udaljenost od sto metara, te uspostavljanje bilo kakvog kontakta.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr